Het Merk

Van origine, is Académie Scientifique de Beauté in de cosmeticabranche actief. De kracht van dit bedrijf is: innovatie, uitmuntendheid van de producten, een unieke en specifieke aanpak van huidverzorging. Académie Scientifique de Beauté vindt het erg belangrijk de schoonheidsspecialiste te ondersteunen in haar/ zijn relatie met de klant.

Innovatie

 
+ v

Een modern pioniersbedrijf met een eigen onderzoek- en
ontwikkelingslaboratorium dat altijd op zoek gaat naar nieuwe ontwikkelingen gebaseerd op hoog geconcentreerde en doeltreffende ingrediënten. Hierbij worden de grenzen opgezocht.

Perfectie

 
+ v

Vanaf het begin is Académie Scientifique de Beauté als pionier gevestigd in een exclusief en prestigieus pand gelegen in de Rue Saint Honoré in Parijs: de eerste schoonheidssalon in Frankrijk.
De oprichter van Académie was overtuigd van de eeuwige jeugd. Deze kon worden bereikt met huidverzorgingsproducten die wetenschappelijk geformuleerd zijn.
Zijn kennis van cosmetica én de Franse stijl van schoonheid veroverde snel de wereld.

Professionaliteit

 
v

Opgeleid door de experts van Académie, geven onze dépositaires u de behandelingen.
Ze geven u advies op maat, uitleg over de verschillende ingrediënten, advies over de behandelingen en producten, afhankelijk van uw huidtype.

Powered by GaboX