/image description

Onderzoek en ontwikkeling

Het Merk

Achter de doeltreffendheid en de liefde voor onze huidverzorgingsproducten, gaat lang wetenschappelijk onderzoek en unieke know-how schuil, van onze afdeling "Research. Zij zijn het DNA van ons merk. "
Met meer dan 120 jaar ervaring in dienst van beauty, is de filosofie van ons labo altijd hetzelfde geweest: “Wij bieden u de allerbeste beauty producten”.

 • /image description
  130

  Het aantal jaar van wetenschappelijke ervaring in dienst van beauty.

  Het team "Onderzoek en Ontwikkeling" van Académie Scientifique de Beauté bestaat uit specialisten die dagelijks innoveren, controleren en evalueren. Dankzij hun kennis ontwikkelen ze steeds meer en meer verfijnde huidverzorgingsproducten die het antwoord geven op de behoeften van de consument op het gebied van kwaliteit, doeltreffendheid en beleving.

 • /image description
  800

  Het aantal ruwe ingrediënten die in onze formules worden gebruikt.

  Vanaf het allereerste begin hebben onze laboratoria producten ontwikkeld met sterk geconcentreerde ingrediënten die hun doeltreffendheid hebben bewezen. Veel van de efficiënte en veilige ingrediënten die in onze formules zitten zijn nooit eerder gebruikt. Dit toont de pioniersgeest van het merk.

 • /image description
  30

  Het gemiddelde aantal ruwe materialen die in onze producten zit.

  Afhankelijk van het product, selecteren onze onderzoekers de meest doeltreffende werkstoffen om zo tot een perfect resultaat te komen voor de huid. Vele testen zijn nodig om een optimale formule te creëren.

 • /image description
  18

  Het minimum aantal maanden om een nieuwe formule te ontwikkelen.

  Wanneer de actieve ingrediënten zijn geselecteerd, ontwikkelen de onderzoekers van Académie een product met alle kwaliteiten voor een maximaal effect voor uw huid

 • /image description
  150

  Het aantal uitgevoerde testen per jaar.

  Onze prioriteit is de kwaliteit en de doeltreffendheid van onze producten.
  Dankzij een uitgebreid wetenschappelijk proces (bacteriologisch, stabiliteit, huid- en oogtolerantie, comptabiliteitstesten) wordt elk product getest voor, tijdens en na de ontwikkeling.
  De optimale doeltreffendheid en tolerantie wordt bewezen door de resultaten. Hierna kan het product op de markt gebracht worden.

 • /image description
  20

  Het aantal personen dat deel uitmaakt van het Onderzoek en Ontwikkelingsteam.

  Onderzoekers, samenstellers van schoonheidsproducten, kwaliteitscontroleurs en technici werken elke dag aan het vinden van nieuwe actieve ingrediënten, vernieuwende texturen en (semi)vaste preparaten zodat ze u het beste aan cosmetica kunnen bieden.

Powered by GaboX